Wij stellen ons graag even voor...

Evert en Gerda van Wijk zijn de mensen achter Evert Bijzondere Interieurs. Evert is de spil van het bedrijf en Gerda de stille kracht die vooral achter de schermen werkt.

Samen met hun kinderen wonen Evert en Gerda aan de Molenstraat in het pittoreske Nederhemert. Een landelijk dorpje aan de Maas waar de tijd lijkt stil te staan.

Vakmanschap

Evert heeft de vakopleiding voor timmerman doorlopen en heeft ontzettend veel ervaring opgedaan in zijn werk als scheepstimmerman. Van plezierjachten van 10 meter tot grote luxe jachten van wel 60 meter. Enorm nauwkeurig werk waar het echt aankomt op vakmanschap. In zijn vrije tijd vond Evert veel uitdaging in het omtoveren van interieurs naar een nieuwe landelijke sfeer. Het scherpe oog voor details en de lichte hang naar nostalgie hebben al heel wat succesvolle projecten opgeleverd. Zo is ook te zien in hun eigen huis. De kinderen zijn er maar wát blij mee! Zij genieten al langer van hun prachtige kinderkamers!

Het werken op de kleine jachten leerde Evert het praktische gebruik van de beschikbare ruimte. Want juist daar is het erg belangrijk om de ruimten zo optimaal mogelijk te benutten. Die zo kenmerkende kennis en vakmanschap heeft Evert de afgelopen zestien jaar toegepast in vele woningen. Zijn eigen bedrijf Evert Interieurbouw was dan ook de voorloper van Evert bijzondere interieurs. 

Of het nu gaat om een keuken, een praktische bergkast in de hal, een bestee op maat of een complete slaapkamer. Evert draait daar zijn hand niet voor om. Sterker nog: het is wat hij het liefste doet. Het eerste idee uitwerken tot concreet plan waarbij rekening is gehouden met alle (on)mogelijkheden in de ruimte en de wensen van de klant maar zeker ook het voorbereiden en het plaatsen. In dit proces kan Evert al zijn creativiteit en vakmanschap kwijt. 

Sinds juli 2023 is Evert bijzondere interieurs naar een ruimere werkplaats verhuisd, van de Ambachtshof 13 te Nederhemert, naar Nijverheidstraat 12-B te Nederhemert.

Meer inspiratie?

Wil jij ook een bijzonder interieur en ben je benieuwd naar wat Evert in de loop der jaren zoals heeft gemaakt? Kijk dan eens op onze projectenpagina. Daar vind je vast veel inspiratie!

bedstee op maat